Releases

Release Dato: 19. april 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CI1505-001

De seks vindere af sidste års ”Nike: On Air”-konkurrence, der blev holdt i forbindelse med Air Max Day, får endelig lov at udgive deres personlige designs. Tokyo-vinderen, Yuta Takuman, der tog afsæt i Tokyos komplekse labyrint af et undergrundssystem, er således klar med hans Air Max 1 ”Tokyo Maze”.

Air Max 1 ”Tokyo Maze” er klædt i en iøjnefaldende overdel med forskellige mønstre, der imiterer Tokyos komplekse metro-netværk. Snørebåndene tilbyder kontrast med et multifarvet look, mens en diskret, sort overdel afdæmper skoens ellers larmende design. Som en fed detalje er Air-boblen farvet rød som reference til det berømte, røde Toyko Tower.

Alt i alt har skoen et meget karakteristisk udseende, der formår at fortælle den historie, som ligger til grund for dens design på unik vis.

Køb Nike Air Max 1 ”Tokyo Maze” fra den 19. april, hvor den udkommer hos udvalgte Nike-forhandlere i begrænset antal. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.