Releases
air max 1 mini swoosh green

Release Dato: 19. november 2020
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: DB5074-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En sko, der har haft et relativt undervurderet år og har stået i skyggen af Dunkens eksplosive stigning i popularitet, er Nikes klassiske Air Max 1. Det har dog på ingen måde været et stille år, hvor især det eksklusive samarbejde med hollandske Denham formåede at trække overskrifter med sit meget begrænsede release. Udover collabs, så har vi også set mere general releases hvor skoens ikoniske color blocking har spillet en stor rolle. Samme design fortsætter også i forbindelse med endnu et release, der introducerer os til den nye Nike Air Max 1 Spiral Sage.

Den nye colorway fortsætter i samme, simple spor som mange tidligere releases, hvor skoen primært består af tre farver, nemlig grøn, grå og hvid. Den salvie-inspireret, grønne farve bruges som color blocking langs skoens toe guard, mudguard og heel guard. Den samme grøn bruges også på skoens swoosh og fremhæver dette på skoens grå sidepanel i læder. I samspil med de grå sidepaneler er skoen blevet udstyret med en helt hvid baggrund, hvor skoens tunge, snørebånd og lining også er farvet hvide.

Et kendetegn ved Nike er deres sans for detaljer, hvorfor skoens grønne farver også bruges mere subtilt på skoens forreste ydersål og inde i den synlige air-kapsel. Derudover bruges en lysere grøn også på tungens lining og på tungelogoet. En anden lækker detalje på skoen er også, at den primært er lavet i læder og det eneste mesh-panel er skoens hvide tunge.

Nike Air Max 1 Spiral Sage udkommer den 19. november på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. På vores opdaterede Release Kalender kan du læse mere om kommende Air Max 1’ere og andre forestående releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 18:00

Gå til Sneakersnstuff

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.