Upcoming
Air Max 1 Mini Swoosh Green White

Release Dato: 30. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DH4059-101
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når man snakker om klassiske sneakers, så er det oftest de modeller de er populære i og uden for sneakerkulturen der består tidens test. En af de modeller der har klaret sig bedst gennem tiden, og stadigvæk gør det den dag i dag, er Nikes ikoniske Air Max 1. Med sit stilrene design, er den blevet en favorit blandt masserne, er der er oftest tomme hylder, når en ny colorway releaser, hvilket vi også oplevede i 2020, da det eksklusive samarbejde med Denham udkom. Vi så dog også en række general releases, som også blev revet af hylderne, og nu kan vi igen se frem til endnu et sådan release.

Den ene af de tre nye colorways vi kan se frem til er den nye Nike Air Max 1 LV 8 Dark Teal Green, som på alle tænkelige måder efterlever skoens lange historie. Som altid, når man snakker om Air Max 1, så er simplicitet oftest den rigtige vej at gå, hvilket også ses på den nye colorway. Et kendetegn ved LV 8-versionen af skoen, er hele skoens overdel lavet i læder, med undtagelse af skoens pløs, der er lavet i mesh. På denne colorway har man udstyret skoen med en mørk blågrøn mudguard med et hvidt, broderet mini swoosh forrest på skoen. Den mørke blågrønne farve bruges også på skoens swoosh-logo, hællogo og øverste eyestays. Yderligere, så er skoen blevet udstyret med grå sidestykker og en hvid baggrund, der, med deres neutrale nuancer, fremhæver skoens blågrønne paneler

I klassisk stil, udkommer den nye Nike Air Max 1 LV 8 Dark Teal Green den 30. januar hos Nike SNKRS og en række af udvalgte forhandlere. Skoen udkommer sammen med en nye Obsidian colorway, som du kan læse mere om på vores Release Kalender, hvor du også kan finde andre kommende releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.