Releases
Air Max 1 Mini Swoosh Blue

Release Dato: 23. januar 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DH4059-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Max 1 er uden tvivl en sneaker der kan håndtere alle typer af designs, både de helt simple og de hurtigste. Dette er da også blevet bevist i 2020, hvor vi fik et gensyn med den specielle Animal Pack og samtidig blev vi også introduceret den mere simple City Pack der hyldede henholdsvis London og Amsterdam. Nu ser det så ud til, at den ikoniske Air Max 1 vender stærkt tilbage i 2021, hvor det hele starter med tre flotte general releases, hvor den ene af de tre nye colorways er den nye Nike Air Max 1 LV 8 Obsidian.

I klassisk stil, er det eneste farvede panel på den nye Obsidian colorway skoens mudguard, swoosh-logo og øverste eyestays. Som navnet måske angiver, så er disse blevet farvet i den meget mørkeblå Obsidian, der skinner tydeligt igennem på resten af skoens overdel. De andre farver der indgår på skoens overdel er de grå sidestykker og skoens hvide baggrund. Alt i alt, så er det en meget klassisk og flot sneaker, som er lavet i rigtig LV 8 stil, hvor hele skoens overdel er lavet i læder, med undtagelse af skoens pløs, der er lavet i mesh.

Den nye Obsidian colorway er uden tvivl en af de stærkeste releases fra Nike i 2021 indtil videre, hvor det simple design og den enkle farve er det helt perfekte match, som mange sneakerelskere formentlig vil forsøge at få fingrene i. Den nye Nike Air Max 1 LV 8 Obsidian udkommer den 23. januar på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere, hvor den udkommer som den midterste sko af de tre nye colorways, hvor den to andre er Martian Sunrise og Dark Teal Green. Du kan finde andre release ved at følge med på vores opdaterede Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.