Releases

Release Dato: 30. juli 2020
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: DC1454-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Max 1 blev første gang udgivet i 1987 og var en model, som revolutionerede sneaker-markedet. Sneakeren blev den første til at have en synlig Air-enhed i mellemsålen – og her 30 år senere efter den første udgivelse, er Air-modellerne stadig yderst populære. Derfor forventes det også at den nye Nike Air Max 1 Hunter Green, der er en del af Nikes Anniversary-serie, som vi sidst så i 2018 med Air Max 1 ”Aqua”, kommer til at sælge ud hurtigt.

Overdelen er som vanligt konstrueret af hvidt mesh med grå nubuck-paneler på midten af skoen og langs hælen. Mudguarden, Swoosh-logoerne på siderne og brandingen på pløsen samt hælen er prydet af en frodig grøn nuance, som står frem på den neutrale baggrund. 

Mellemsålen er holdt i hvid, hvori den legendariske synlige Air-enhed fremstår ved hælen. Ydersålen er konstrueret af gummi og er delt op i sorte, hvide og grønne farver. Sneakeren formår at være tro mod sine forgængere, og er bestemt et must i din sneaker-samling, hvis du er tilhænger af den klassiske Air Max 1 silhuet.

Nike Air Max 1 Hunter Green udkommer den 30. juli. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[UPDATE]: Size? har meldt ud, at skoene er forsinket hos dem. De releaser derfor på et senere, ubestemt tidspunkt.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

OFFSPRING
Tidspunkt: 09:00

Gå til Offspring

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.