Releases

Release Dato: 30. april 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: AQ0928-700
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

atmos og Nike er altid et godt match, hvilket vi allerede har set tidligere i år, i forbindelse med Air Max Day, hvor to nyfortolkninger af den klassiske ”Duck Camo” blev lanceret. Nu slutter Nike og atmos så april måned af med endnu et brag, nemlig et re-release af den populære Nike Air Max 1 DLX atmos ”Animal Pack 2.0”.

De dyre- og safariinspirerede designs så først dagens lys tilbage i 2003, og siden da, er det blevet til enkelte nye og flotte designs fra de to brands. Det seneste var i 2018, hvor Nike og atmos introducerede os for deres Animal Pack 2.0, der indeholdt en Air Max 1’er og en 95’er, og det er netop 1’eren der får sit re-release hos afew. I det oprindelige design, kan vi igen se frem til en sko med fart på. I en kombination af imiteret skind, såsom tiger, leopard, zebra og andre, er skoen mildt sagt speciel. Dette ændrer dog ikke på er æstetisk tiltalende, og faktisk er en utrolig flot sko, der kan håndtere de mange forskellige skind og farver der ses på skoen.

Nike Air Max 1 DLX atmos ”Animal Pack 2.0” udkommer den 30. april hos afew, hvor det må forventes, at efterspørgslen bliver stor, så det handler om at være heldig! Hvis du vil holde dig opdateret med eventuelle ændringer eller andre kommende release, så kan du løbende følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler information om de bedste tilbud, rygter og releases.

FORHANDLERE

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.