Nike
air max 1 air max day sneakers
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Billeder: Nike

Så er det snart tid til afholdelsen af dette års “Air Max Day”. Traditionen tro løber fejringen af stablen den 26. marts 2022, hvor vi plejer at se en række hæsblæsende udgivelser fra Nike – og i år er ingen undtagelse.

Som et af højdepunkterne for fejringen af den tilbagevende sneaker-begivenhed, har man i år valgt at udgive hele tre nye versioner af den ikoniske Air max 1 silhuet. Dog skal man være opmærksom på, at de tre sneakers er lokationsbestemte.

air max 1 premium
Nike Air Max 1 Premium
Hvert marked får sin egen version

Det betyder, at vi i Europa får muligheden for at købe Nike Air Max 1 ‘La Ville-Lumière’, Nordamerika får adgang til Air Max 1 “Blueprint”, og slutteligt får Asien og Stillehavsområdet adgang til Air Max 1 “Premium”. Det er uden tvivl en kontroversiel konstellation, som de fleste sneakerheads vil have en mening om. Men ikke desto mindre, er det ikke første, og sikkert ikke sidste gang, at Nike udgiver deres Air Max Day sneakers på denne måde.

air max 1 blueprint
Nike Air Max 1 Blueprint
Hvornår er Air Max Day 2022?

Air Max Day 2022 afholdes den 26. marts 2022, og vil foregå både i Nike SNKRS-appen såvel som hos individuelle forhandlere. Så sørg for at holde øje med vores Release Kalender samt Facebook side for updates.

 

Air Max 1 La Ville-Lumière
Nike Air Max 1 La Ville-Lumière

Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.