Releases

Release Dato: 1. juni 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: 304775-053

Den berømte basketball spiller, Ray Allen, er måske gået på pension, men hans indflydelse på spillet lever videre, og den amerikanske sportsgigant hylder nu spillerens tid i NBA med en endnu en skarp udgivelse. Få alle detaljerne nedenfor.

Sneakeren er hovedsageligt sort og klædt i nubuck læder med nuancer af både lilla, stålgrå og skovgrøn. En farvekombination inspireret af det professionelle basketballhold ”Milwaukee Bucks”, som Allen spillede for fra 1996 til 2003.

Silhuetten er fyldt med skarpe detaljer som eksempelvis en hyldest til Air Jordans 23-års jubilæum på sneakerens hæl, Allens signatur i indlægssålen og et lilla Jumpman logo på skoens ankel, der afslutningsvis gør skoen lige så elegant som hans jump shot.

Nike Air Jordan 7 Retro ”Ray Allen” udkommer den 1. juni hos nedenstående forhandlere. Husk du som altid kan tjekke vores Release Kalender for flere kommende udgivelser. Følg Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi sørger for, at holde dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.