Releases

Release Dato: 8. april 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CT8528-002
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Påsken nærmer sig og det er især Nike opmærksomme på. Vi bliver hvert år introduceret til en række forskellige påskeinspirerede colorways, og i år er ingen undtagelse. Vi kan både se frem til en påskeinspireret Air Max 90 og Air Force 1, men Nike følger også op med en nyfortolkning af den klassiske Nike Air Jordan 7 Retro Hare fra 1992.

Nike Air Jordan 7 Retro Hare 2.0 ligner på ingen måde modellen fra 1992, udover at det er den samme model. Skoens overdel er, i modsætning til andre modeller, lavet i et pelstekstil, der skal symbolisere pelsen på den klassiske cartoonfigur, Snurre Snup eller Bugs Bunny. Som altid er der dog tilføjet en masse farverige paneler, der giver skoen et mere unikt udseende. Her er f.eks. skoens ankle collar og tunge farvet i en svag lyserød farve, der i kombinationen med den grå pels, passer godt til det overordnede design. Derudover er både skoens indersål og ydersål farvet i orange, blå, sorte og røde farver, der alle refererer til forskellige elementer i den oprindelige cartoon-serie. På skoens hælpanel har Nike også valgt at beholde det klassiske skjold, med nummeret 23.

Som en ekstra lille detalje er der på skoens yderside af hælpanelet skrevet ”130014 100”, hvilket er stylekoden til den oprindelige Hare-model fra 1992, hvor det kun kan ses som en hyldest til originalen.

Selvom der er tale om en nyfortolkning af 28 år gammel model, så rammer Nike ikke helt ved siden af. Det nye design er markant anderledes end hvad der tidligere har været lavet, men alligevel videreføre den designet på en kreativ måde, samtidig med at hylde originalen.

Den nye Nike Air Jordan 7 Retro Hare 2.0 udkommer den 8. april på Nikes egen hjemmeside og hos enkelte udvalgte forhandlere. Hvis du ønsker at finde flere releases i forbindelse med påsken eller mere generelt, så hold dig opdateret med vores Release Kalender. Følg også Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor du kan følge med i de nyeste rygter, bedste tilbud og meget andet.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.