Upcoming

Release Dato: 13. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CZ1786-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Jordan 5 har i år 30-års jubilæum, og det har brandet bag verdens mest populære basketsko tænkt sig at fejre med en helt speciel model. Man har nemlig valgt at kombinere tre af de mest populære colorways af basketball-sneakeren. Den nye sneaker er blevet navngivet Nike Air Jordan 5 Retro Top 3 og indeholder designelementer fra henholdsvis ”Fire Red”, ”Metallic” og ”Grape” udgaverne.

Den første af de tre colorways, som springer i øjnene, er ”Metallic”. Overdelen er nemlig iført sort nubuck præcis som ”Metallic”, ligesom det midterste panel består af et halvgennemsigtigt ”net”. Et andet sted, hvor man ser inspiration fra ”Metallic” er ved hælen, hvor hvid Nike Air branding er påført. Pløsen er derimod stærkt inspireret af ”Grape”-versionen og er holdt i lilla, hvorpå et turkis Jumpman logo er tilføjet. Michael Jordans legendariske nummer 23 er broderet på siden, og har ligesom på ”Fire Red” fået en skarp rød farve. 

Mellemsålen er bestående af en Air-enhed, hvor et lille stykke er synligt nær hælen. Hertil kommer de velkendte ”hajtænder”, som har fået et gråt cement-look. Skoen bliver afrundet med en isblå transparent ydersål.

Nike Air Jordan 5 Retro Top 3 udkommer den 13. juni hos en række udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.