Releases

Release Dato: 14. september 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AV9175-001

Nike og Jordan Brand hylder Paris og deres tilhørende fodboldklub, Paris Saint Germain med en eksklusiv, ny udgave af deres efterspurgte Air Jordan 5-model.

Der har længe gået rygter om det omtalte samarbejde, men nu bliver det endelig en realitet i forbindelse med Jordan Brands ”International City Pack”.

Skoen har et nedtonet design med en primær brug af sort på overdel såvel som sålen. På siden er den udstyret med gennemsigtige platik-panel, og bagved står der ”PARIS” med et Jumpman-logo i stedet for a’et. Samme krystalklare plastik-materiale er at finde ved snørebåndene, og ydermere består ydersålen også af gennemsigtig gummi, hvilket tilsætter skoen noget ’freshness’.

Udover de klassiske Jumpman-logoer på pløsen har Air Jordan 5 ”Paris Saint Germain” desuden PSG-logo på hælen og under ydersålen som en direkte reference til den historiske fodboldklub – en fed detalje.

Mødet mellem en fodboldklub og et basketball-mærke er, på papiret, ikke et specielt oplagt match, men Jordan Brand har alligevel formået at skabe en særdeles vellykket sneaker. Det samme kan man sige om de jakker, kasketter, t-shirts og bukser, der også er blevet designet i forbindelse med samarbejdet. Aldrig har det været nemmere at vise sin support til PSG med stil.

Nike Air Jordan 5 ”Paris Saint Germain” udkommer d. 14. september hos udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.