Upcoming

Release Dato: 7. juli 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 136027-500
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et brand der har haft utrolig travlt i 2020, er Jordan. Med en lang række af releases af brandets mange modeller, er det i hvert fald ikke gået stille for sig, og i den seneste tid er det især 5’eren der har set sin række af releases, hvor ’Fire Red’, ’Top 3’ og samarbejdet med Off-White bare er nogle enkelte. Nu kan vi dog se frem til en mere iøjnefaldende model, nemlig Nike Air Jordan 5 Alternate Grape.

Jordans arbejde med Grape-colorways startede tilbage i 1990 med Nike Air Jordan Fresh Prince Grape, og har siden da set enkelte nyfortolkninger og re-releases af designet. Den nye Nike Air Jordan 5 Alternate Grape er en alternativ, eller omvendt, version af colorwayen ’Black Grape’ der udkom tilbage i 2013, hvor der er byttet rundt på den sorte og lilla farve. Dermed er overdelen på det nye design altså farvet i en Grape-lilla, og skoens ydersål er sort. Dertil er skoens tunge, lining, snørebånd, eystays og også helt sorte. På skoens tunge er der, ligesom ved ’Black Grape’ colorwayen, er der broderet et turkis Jordan-logo, der fremstår mere tydeligt på den sorte tunge, end på den tidligere models Grape-tunge.

Dog er der også ligheder mellem de to colorways, og generelt med hele Jordan Grape-kollektion. Dette er nemlig skoens ’New Emerald’ shark-tooth midtersål og den transparente icy blue ydersål, og dermed formår den nye colorway, både at drage klare associationer og hylde det originale Fresh Prince-design.

Den nye Nike Air Jordan 5 Alternate Grape udkommer den 7. juli. Hvis du vil vide mere om forhandlerne af skoen eller andre kommende releases, så kan du klikke dig over på vores altid opdateret Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.