Upcoming

Release Dato: 15. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DB3335-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Kultserien The Fresh Prince of Bel-Air og hovedrolleindehaveren Will Smith har i mange år nu haft en stor indflydelse på sneakerverdenen, og tilbage i 2013 blev der da også released en grå Air Jordan 5, med tilnavnet Bel-Air, som en hyldest til serien. Nu, 7 år efter, kan vi så se frem til en alternativ version af den populære sneaker, nemlig den nye Nike Air Jordan 5 Retro Alternate Bel-Air.

Da der er tale om en alternativ fortolkning af 2013-modellen, er der også blevet lavet en del om på det kommende release. En af de genkendelige ting man har valgt at beholde er tekstilet på skoens overdel og den velkendte Grapefarvede midtersål, med en transparent og gul ydersål. Da det dog er en alternativ version, så er det jo forskellene der her er vigtige, hvor skoens overdel ikke længere er grå, men derimod er farvet helt hvid. Dertil er forret i skoen også lavet om, og er blevet mere iøjnefaldende, end på den forrige model. Det farverige mønster i skoens for giver klar 90’er vibes, til forret i mange tracksuit jakker, samt at det også refererer til de farverige jakker, som Will Smith havde på i serien.

Selvom det meste af skoen er blevet lavet om, så har man, som sagt tidligere, beholdt en række elementer, der giver skoen en genkendeligt udseende. Den hvide farve er dog med til at give skoen et friskt pust og nyt liv, samtidig med at den lader de andre farverige komponenter på skoen fremstå tydeligere.

Nike Air Jordan 5 Retro Alternate Bel-Air udkommer den 15. august på Nike egen hjemmeside. Du kan holde dig opdateret med eventuelle ændringer og andre releases, ved at klikke dig over på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.