Releases

Release Dato: 21. december 2019
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: CQ9597-401

Gik du glip af Travis Scotts blå Air Jordan 4 inspirereret af Houston Oilers, da den udkom sidste år? Så kan du trøste dig med, at en ny, lignende udgave af Air Jordan 4 er på vej. Den nye ”Loyal Blue” har, med lidt fantasi, flere paralleller til den super eftertragtede sneaker, og med kombinationen af blå, sort, grå og rød minder den samtidig om Eminems ultra hypede Air Jordan 4 ”Encore”. Af samme grund bliver den nye ”Loyal Blue” formentlig heller ikke nem at få fat på.

Skoen er designet til at bekæmpe vinterens sne og kulde, og som noget ekstraordinært har den derfor skiftet de typiske mesh-paneler ud med et perforeret mesh-lignende materiale, mens foringen er udarbejdet i fleece for ekstra varme. Vi mener derfor, at den er et oplagt køb til vinter, hvis du foretrækker at trække i et par sneakers fremfor støvler denne sæson.

Nike Air Jordan 4 ”Loyal Blue” udkommer hos udvalgte forhandlere den 21. december. For din nemheds skyld har vi samlet direkte forhandlerlinks nedenfor, og i vores store Release Kalender, kan du finde mange flere sneaker-nyheder fra Nike og Jordan Brand.

Kan du ikke få nok af sneakers? Følg os på Facebook og Instagram, og bliv opdateret døgnet rundt om de seneste nyheder, rygter, restocks og gode tilbud fra sneaker-verdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.