Releases

Release Dato: 23. november 2019
Pris: 1.650 DKK
Produktkode: CI1184-146

Nogle af de mest populære og ikoniske udgaver af Michael Jordans fjerde signaturmodel hos Nike mødes i én ny udgave af selvsamme sneaker.

Den nye Air Jordan 4 ”What The” kombinerer de klassiske colorways, ”White Cement”, ”Military Blue”, “Fire Red” og “Black Cement” på en iøjnefaldende men autentisk måde. Overdelen er holdt i hvid og komplementeret med røde, blå, grå og sorte detaljer som referencer. Som prikken over i’et er der Nike Air-branding på hælen fremfor Jumpman-logo.

Det er ikke første gang, at Nike og Jordan udgiver ”What The”-sneakers. Tidligere har modeller som Nike SB, Air Jordan 1 og Kobe 8 modtaget samme behandling, hvor klassiske colorways fusioneres i én ny.

Nike Air Jordan 4 ”What The” udkommer hos udvalgte forhandlere i begrænset antal den 23. november, og den forventes at blive udsolgt hurtigt! Find direkte links til forhandlere og raffles nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.