Releases

Release Dato: 21. marts 2020
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: CT5342-007
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et 25-års jubilæum plejer ofte at være noget specielt, og det er lige hvad det er for Nike Air Max 95. Selve skoen har indtil videre ikke oplevet de helt store make overs eller collabs, men derimod vælger Nike at ære klassikeren ved at designe andre modeller i farvekombinationer der kendetegner 95’eren. Tidligere på året udkom Air Max 270’eren i den klassiske Neon-colorway, og nu er det så blevet Air Jordan 4’erens tur.

Nike Air Jordan 4 SE Neon udkommer i den klassiske 95’ers forskellige grå nuancer og neongrøn farver. Overdelen bliver trinvis en lysere grå farve, hvor den er mørkest på skoens toe guard og bliver derefter lysere jo længere man går op på skoen. Dette afsluttes med en helt hvid tunge og hvid lining på skoen. Den neongrønne farver ses også mange forskellige steder på skoen, hvor både skoens inder- og ydersål, tungelogo, eyestay og Air-del alle har fået en omgang.
Som en ekstra lille detalje, der spiller flot sammen med skoens farvegraduering, er skoens også opdelt i hhv. en sort og mørkegrå farve, ligesom det kan forventes med kassen til skoen.

Det første man tænker, når man ser skoen, er uden tvivl Nike Air Max 95 Neon. Deraf må det bare konkluderes at 95’ernes Neon-colorway og Nike Air Jordan 4 SE er et godt match, og Nike har formået at videreføre den klassiske coorway.

Den nye Nike Air Jordan 4 SE Neon udkommer den 21. marts på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Hop over på vores Release Kalender, hvor du kan finde andre kommende releases i forbindelse med de mange sko der har jubilæum i år. Følg også Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med de nyeste rygter og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.