Releases
jordan 4 deep ocean

Release Dato: 5. december 2020
Pris: 1.849 DKK
Produktkode: CW0898-400
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

For nyligt fik vi et helt specielt gensyn med 1989, året for det første release af Nikes Air Jordan 4, da en OG version af den første colorway, Fire Red, udkom. Selvom skoen længe har været kendt for sine OG versioner, så betyder det ikke, at skoen ikke også kan håndtere de mere specielle og ekstreme colorways. Et eksempel herpå er den nye Nike Air Jordan 4 Deep Ocean, der har fået sin officielle release dato.

Den kommende Air Jordan 4 er på mange måder helt unik, hvor skoens overdel ligner noget, der er blevet inspireret af den nye Sashiko pack, der blandt andet indeholdt en Dunk Low. Udover skoens specielle mønster der er trykt på, ikke broderet som hos Nikes Sashiko pack, så er højre og venstre sko også forskellig. En ting de to sider har tilfældes er deres mange forskellige mønstre, der for eksempel forestiller blomster, net og prikker, samt at begge sko er hovedsageligt lavet i et mørkeblåt kanvastekstil. Dog bruges der også rødt kanvastekstil, der findes på venstre skos hælpanel på indersiden og på halvdelen af skoens tunge. Omvendt så bruges det røde tekstil på noget af højre skos tåpanel, samtidig med, at højre sko er blevet udstyret med et par røde snørebånd.

Et andet panel, der ikke er mørkeblåt, er skoens sail-farvede paneler, hvorpå der også er forskellige mønstre, her farvet i mørkeblå. På højre sko findes de sail-farvede tekstiler på skoens mudguard på skoens yderside, samt på skoens baggrund ankelpanel, hvorimod de på venstre sko findes på det nederste eystays, baggrund på ydersiden og i skoens lining med et blomstermønster. Den unikke sko kræver måske en speciel smag i sko, men det er tydeligt, at skoen forsøger, at skubbe grænserne for Jordans.

Om den nye Nike Air Jordan 4 Deep Ocean er noget for dig eller ej, så udkommer den alligevel den 5. december på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. Du kan finde denne og andre kommende releases ved, at tage et kig på vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.