Releases

Release Dato: 1. august 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: 308497-007

Michael Jordans fjerde signatur-sneaker hos Nike, Air Jordan 4, holder i år 30 års jubilæum, og det er ikke gået ubemærket hen. Nike og Jordan Brand har allerede introduceret en ny, moderne Flyknit-version og genudgivet den populære ”Bred” colorway af den ikoniske basketball-sneaker, og nu gør en anden klassiker også snart comeback.

Air Jordan 4 ”Cool Grey”, der oprindeligt udkom i 2004, lander nemlig igen den 1. august i sin originale, grå farvekombination. Skoen kombinerer en sort ydersål med en hvid mellemsål og en grå overdel med sorte detaljer og Jumpman-logo på pløs og hæl i metal. Med sit simple, men ikoniske look er Air Jordan 4 ”Cool Grey” et must til din samling, så vent ikke for længe, hvis du vil have fingrene i et par.

Den udkommer nemlig kun i begrænset antal hos udvalgte forhandlere den 1. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Air Jordan-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de seneste sneaker-nyheder, -rygter og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.