Releases

Release Dato: 19. januar 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CI1184-001

Alt tyder på, at Michael Jordans fjerde signatursilhuet hos Nike, Air Jordan 4, får et stort år. Modellen har nemlig 30-års jubilæum og bliver formentlig lanceret i en lang række både gamle og nye udgaver. Eksempelvis har der længe været solide rygter om, at den eftertragtede Air Jordan 4 ”Bred” ville gøre comeback, og nu har Nike desuden løftet sløret for en helt ny udgave – Laser ”Black”.

Med Laser ”Black” har Air Jordan 4 Retro været under den kendte ”Laser”-behandling og er blevet udstyret med et unikt allover-print på overdelen bestående af både Air Jordan-branding og abstrakte mønstre.

Mønsteret er holdt i en sort farve, som dækker hele overdelen – fra hæl til snude – og er blevet kombineret med en hvid sål og en gum-ydersål.

Kombinationen af en sort overdel, en hvid mellemsål og en gum-ydersål er enormt stilren og gør, at Nike Air Jordan 4 Retro Laser ”Black” er unik og skiller sig ud, uden at den bliver for meget.

Det er ikke først gang, Nike lancerer Air Jordan 4 i en Laser-udgave – senest blev den eksempelvis udgivet i en hvid Laser-udgave i 2014 for at markere modelens 25-års jubilæum. Denne gang har Nike satset på et mere livsstilsvenligt look, der er svært at sætte en finger på.

Den nye Nike Air Jordan 4 Retro Laser ”Black” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 19. januar. Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.