Releases

Release Dato: 22. februar 2020
Pris: 1.649 DKK
Produktkode: CU1110-010

En prominent udgave af Air Jordan 4 vender snart tilbage efter 14 år på is. “Black Cat” udkom oprindeligt i 2006 sammen med den kridhvide “Pure Money” udgave, men den 22. februar gør den comeback i udvalgte europæiske butikker – få al release-info her.

Air Jordan 4 “Black Cat” er ikke en original colorway, men er ikke desto mindre én af de mest højtyndede versioner af Michael Jordans fjerde signaturmodel hos Nike. Det skyldes formentlig dens super simple design bestående af en kulsort overdel i ruskind og en matchende sort sål, der virkelig lader skoens detaljer tale deres eget sprog – fra Air-enheden i sålen og mesh-panelet på siden til Jumpman-logoet på pløsen og de trekantede ‘lace locks’.

Nike AIr Jordan 4 “Black Cat” udkommer, som sagt, den 22. februar. Du kan finde direkte links til alle aktuelle forhandlere nedenfor og finde flere kommende sneaker-releases i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.