Releases

Release Dato: 21. juli 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 136064-111

Jordan-brandet har gang i en travl sommer, og nu præsenterer de den sommerklare Air Jordan 3 Retro ”Pure White”, som du snart kan få fingrene i.

Air Jordan 3 er tegnet af den legendariske Nike-designer Tinker Hatfield og kendt som den sneaker, der ændrede Michael Jordans mening om at skifte brand. Jordan var i særdeleshed vild med elefantprintet, der denne gang er farvet i en lettere off-white nuance. Overdelen er udarbejdet i hvidt full grain læder, mens sålen kommer med en synlig Air-boble under hælen, der sørger for optimal stødabsorbering. Et Jumpman-logo på hælen og pløsen afrunder det stilrene udseende.

Den samlerværdige Nike Air Jordan 3 Retro “Pure White“ udkommer i et begrænset antal hos udvalgte forhandlere. Husk at sidde klar på releasetidspunktet, hvis du vil være sikker på at få fat i et par.

Nike Air Jordan 3 Retro “Pure White“ releaser d. 21. juli, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.