Releases

Release Dato: 25. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CT8532-400
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det har indtil videre været et travlt år for Jordan-brandet, hvor især de tidligere modeller har oplevet en lang række af releases. Især Air Jordan 3 har fået sin del af opmærksomheden, hvor vi både har set en UNC-inspireret colorway og en Fire Red colorway, men det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt, da Jordan-brandet nu har introduceret os til en Blue Cement colorway.

Den nye Nike Air Jordan 3 ’Varsity Royal’ udkommer samme stil som Fire Red colorwayen der udkom tilbage i februar, her er de røde paneler dog erstattet med blå paneler. Det vil altså sige, at skoens overdel primært er lavet i blå læder, samt at foret og Jumpman-logoet på skoens tunge og dele af ydersålen også er farvet blå. Den blå farve skaber et flot samspil med den hvide og grå ydersål, samt skoens grå lining, tunge og panelerne ved skoens snørebånd. Dertil er der som altid brugt Cement-paneler på skoens toe guard og hælpanel, der sammen med resten af skoen, skaber tydelige associationer til tidligere colorways, af den populære model fra Jordan-brandet.

En sjov detalje på skoen, er dog det hvide logo på den sorte heel tab. I modsætning til mange af de nyere modeller af Air Jordan 3, så er Nike Air-logoet blevet erstattet med Jordans Jumpman-logo, der oftest optræder på Retro-releases.

Nike Air Jordan 3 ’Blue Cement’ udkommer den 25. juni hos hos en række udvalgte forhandlere. Du kan løbende holde dig opdateret på vores Release Kalender om dette release og andre kommende releases, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.