Skip to main content

Release Dato: 7. marts 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CT8532-104

Som navnet selv indikerer, så er Nike Air Jordan 3, den tredje Jordan-sko i rækken af et evigt voksende antal. Skoen har været sin del igennem og set sig igennem mange flotte designs. I klassisk Nike Air Jordan-stil har Nike nu designet en version med den oprindelige UNC-blå farve, nemlig Nike Air Jordan 3 Retro ”UNC”.

Den nye Air Jordan 3 udkommer i et helt hvidt design, der viser den lyseblå UNC-farve frem. Den lyseblå farve fremgår kun i mindre paneler, få steder på skoen. For eksempel er midtsålens hælpanel og skoens snørebåndsholdere farvet i den ikoniske UNC-blå, samt
at skotungens inderside også har fået en omgang farve. Jordan-logoet på skoens tunge er her blevet erstattes af University of North Carolinas UNC-logo, universitet hvor Michael Jordans spillede, som også er farvet i den flotte lyseblå farve. Jordan-logoet på skoens heel-tab er farvet i en markant mørkeblå farve, der formår at stå i skarp kontrast til de lyseblå farver og den hvide sko. Som altid har Nike valgt at bibeholde de klassiske cement-paneler på skoens hæl og tå. Skoens ydersål er dertil også farvet i den grå farve, som er en genganger for mange tidligere designs af skoen.

Cement-panelerne skaber et flot sammenspil med den lyseblå og hvide farve, og skaber en utrolig flot og stilren sko, der passer til mere end bare et par jeans eller sweatpants.

Nike Air Jordan 3 Retro UNC udkommer den 7. marts hos Nike SNEAKRS og udvalgte forhandlere. Hop ind på vores Release Kalender, hvor du kan læse mere om hvor skoen udkommer, samt holde dig opdateret på andre kommende releases. Følg også Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor du løbende vil blive opdateret med de nyeste rygter, tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

Nike SB Dunk Low J-Pack Chicago

Jonas HansenJonas Hansen15. april 2024
Releases

New Balance 991V2 Light Grey

Jonas HansenJonas Hansen5. april 2024