Releases

Release Dato: 30. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ0939-100

Sidste år tog Nike og Jordan Brand fusen på alle og realiserede Tinker Hatfields første prototype på Air Jordan 3, der havde et Swoosh-logo på siden. I år vender skoen tilbage i en ny version inspireret af et andet Tinker Hatfield-design: Air Max 1.

Air Jordan 3 Tinker ”Air Max 1” kommer med Air Jordan 3’s legendariske design med Nike Air-logo på hælen og tilført et Swoosh-logo på siden. Dette er kombineret med Air Max 1’s ikoniske ”OG” colorway i rød og hvid.

Med skoen følger desuden fire forskellige slags velcro swoosh-logoer, der gør det muligt at personalisere sit par med enten et hvidt, gråt, rødt eller cement-farvet Swoosh.

Nike Air Jordan 3 Tinker ”Air Max 1” er uden tvivl et samlerobjekt og kommer til at gå som varmt brød, når den udkommer den 30. marts. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.