Releases

Release Dato: 30. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CV3583-003
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Mode og design har altid haft et tæt forhold til dyreriget. Især Nike har fundet en hel del inspiration i naturen, hvor dyreprint har spillet en vigtig rolle, på mange af deres ikoniske sneakers. Nu kan vi så se frem til endnu en dyreinspireret sneaker, der er en efterfølger af sidste års colorway ”Animal Instinct”.

”Animal Instinct 2.0” bygger igen på den flotte Air Jordan 3, og i modsætning til versionen fra 2019, så tager den nye colorway en lidt anden tilgang til dyreriget, da man denne gang har skabt et design med udgangspunkt i reptilverdenen. Skoen er lavet i højkvalitetslæder, der forestiller forskellige slags ham og skind, fra slanger, krokodiller og andre reptiler. Overordnet set, så er skoen helt sort, men der er dog tilføjet lysere paneler, til at skabe en kontrast i de forskellige reptilskind. Skoens toe guard forestiller et forskelligfarvet, lyst slangeskind, tungen er lavet i gråt, imiteret skind og det ikoniske cement print på skoens heel guard, er her blevet farvet brun.

Som afslutning på hele skoens design, så er skoens heel tab og hællogo lavet i en gul alarmfarve, der står i skarp kontrast til resten af skoen, samtidig med at den signalerer den fare, dyrene bag designet står for.

Den nye Nike Air Jordan 3 ”Animal Instinct 2.0” udkommer den 30. maj på Nikes egen hjemmeside, samt hos enkelte udvalgte forhandlere. Du kan løbende holde dig opdateret med vores Release Kalender, for ændringer og andet, eller hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi deler nyheder, releases og de bedste tilbud.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.