Releases

Release Dato: 30. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 414571-404
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den havde oprindeligt debut tilbage i 1998, hvor Michael Jordan og Chicago Bulls var på vej mod sjette NBA-mesterskab. Nu vender den elskede OG-colorway ’Flint’ tilbage – og det for første gang i et årti. 

Farven ’Flint’ er udkommet af flere omgange. Anden gang den så dagens lys var i 2005, og fem år senere fik den igen en renæssance, men endte på grund af manglende reflekterende detaljer med at skuffe en lang række fans.

Sådan bliver det formentlig ikke denne gang. Ud fra billederne synes Nike Air Jordan 13 Retro Flint anno 2020 nemlig at være den model, der indtil nu er mest tro mod den originale iteration.

Nike Air Jordan 13 Retro Flint er udstyret med et klassisk et højt cut, som vi kender det. Overdelen er konstrueret af henholdsvis tekstureret blåt tekstil på sidepaneler og inderfor samt stålgråt ruskind langs hæl og mudguard. Snude og pløs er begge beklædt med hvidt læder, og overdelens udtryk fuldendes med de førnævnte reflekterende detaljer.

På ydersiden af hælen sidder et markant catseye-badge, mens brandingen optræder i form af henholdsvis et lyseblåt Jumpman-logo, der er broderet på pløsen, samt et sort/hvidt ”Jordan”-mærkat, der er syet i bunden af snørelukningen.

Mellemsålen er ligesom hæl og mudguard holdt i stålgråt ruskind og indeholder en fuldlængde Zoom Air-teknologi med en sildebens-ydersål samt en blå carbonfiberplade, der matcher overdelen.

Nike Air Jordan 13 Retro Flint udkommer den 30. maj hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.