Releases

Release Dato: 18. maj 2019
Pris: 1.399 DKK
Produktkode: CD6846-002

Gentagne gange har Jordan Brand efterhånden udstyret Low-udgaven af deres populære Air Jordan 11 med imiteret slangeskind, og nu lander endnu en udgave.

Den nye Air Jordan 11 Low Snakeskin ”Light Bone” har udskiftet patent-læderet, der normalt er at finde på overdelen af Air Jordan 11, med et pyton-inspireret mønster, der giver et toneangivende og meget eksotisk udtryk. Mønsteret er kombineret med cremehvide nuancer på resten af overdelen og sålen, mens indersålen er rød.

Skoen har bibeholdt nogle af de klassiske detaljer fra Air Jordan 11, så som 23-logo på hælen og Jumpman-logo, hvilket gør, at den stadig emmer af originalt Air Jordan-design.

Air Jordan 11 Low Snakeskin ”Light Bone” dropper allerede den 18. Maj. Hvis du vil have fingrene i et par, kan du finde direkte forhandlerlink nedenfor, og ellers kan du finde flere sneaker-nyheder i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.