Releases

Release Dato: 23. maj 2020
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: AV2187-160
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Air Jordan 11 er umiskendeligt en af de mest populære basketball-sneakers nogensinde, efter Michael Jordan bar Air Jordan 11 ”Concord” under sin store comeback-kamp i 1995. Da han senere i sæsonen førte Chicago Bulls til sejren af NBA, var det med Air Jordan 11 ”Bred”. Nu har Jordan Brand så valgt at kombinere de to colorways i den nye Nike Air Jordan 11 Low Concord Bred.

Overdelen ligner meget ”Concord”-colorway, som er konstrueret af hvidt mesh med læderoverlejringer i hvid. Modellens klassiske mudguard skiller sig ud fra de hvide farver med sit blanke patenterede læder, som er holdt i sort. Sneakeren kommer med hvide snørebånd, sort foring og et sort Jumpman-logo på hælen, hvorover et rødt ”23” er broderet som en hyldest til Michael Jordan. 

Mellemsålen er med sin hvide farve lig begge colorways, mens en halvgennemsigtig rød ydersål leverer den største dosis af ”Bred” til denne hybridsko. Skoen kombinerer altså to af de mest ikoniske colorways, som vi har set på en Air Jordan 11-model. Så hvis du er fan af NBA og basketball, så er denne sko perfekt til dig.

Nike Air Jordan 11 Low Concord Bred udkommer den 23 maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.