Releases
air jordan 11 black white

Release Dato: 12. december 2020
Pris: 1.799 DKK
Produktkode: CT8012-011
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Torsdag den 12. november fik en del sneaker-elskere en notifikation fra Nikes SNRKS-app, hvor den populære Nike Air Jordan 11 Jubilee nu var tilgængelig. Kort tid efter var retro-snekeakeren udsolgt. Men du får muligheden for at få fingrene i basket-sneakeren igen i midten af december, hvor den får et bredere release. Air Jordan 11 er en af brandets mest ikoniske modeller, fordi Michael Jordan havde den på, da han vandt sit fjerde NBA-mesterskab.

Skoens overdel er konstrueret af sort mesh, mens mudguarden er fremstillet af sort patenteret læder, som næsten fremstår skinnende. Hvert snørehul, som forekommer i metallisk sølv, er formet som et bogstav og tilsammen staver de til ”JUMPMAN”. Sølvfarven går igen på Jumpman-loget nær hælen, men også på Jordans ikoniske nummer ”23”, som er broderet på hælen.

Det er ikke for sjov, at skoen er blevet navngivet Nike Air Jordan 11 Jubilee. I år er det nemlig 25 år siden, at sneakeren udkom første gang, hvilket også kan ses på indersålen, hvor ”25” er tilføjet ved siden af Jumpman-logoet.

Underdelen består af en hvid skummellemsål, som indeholder en Air-enhed i fuld længde og derved sikrer stødabsorbering. Som et sidste touch på den nye sko er der tilføjet en perlemorsfarvet ydersål. Så er du en stor Jordan-fan, er denne model næsten et must-have.

Nike Air Jordan 11 Jubilee udkommer den 12. december. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.