Releases

Release Dato: 26. maj 2018
Pris: 1.500 DKK
Produktkode: 378037-005

Nike udgiver snart en ny udgave af fan-favoritten, Air Jordan 11 ved navn ”Cap and Gown” Få alle detaljerne her.

Air Jordan 11 ”Cap and Gown” så første gang dagens lys for 7 år siden, hvor den blev præsenteret ved et Nike event, men, til manges skuffelse, ikke udgivet efterfølgende. Det retter Nike nu op på og giver sneakeren det release, som den fortjener.

Modellen har et nedtonet, sort design med den velkendte brug af patenteret læder på overdelen, som er inspireret af laksko. Læderet er kombineret med blødt, sort ruskind, der understreger skoens mondæne stil. Den eneste kontrast til det sorte design er den isblå ydersål, som også er et kendetegn for Air Jordan 11-silhuetten.

Modellen har fået sit navn efter den traditionelle, amerikanske Graduation-uniform, som består af en stor firkantet hat samt en stor ”kjole”. Det har den, fordi i kraft af sit elegante og meget stilede udseende, som netop er som skabt til sådanne formelle anledninger.

Air Jordan 11 ”Cap and Gown” er allerede nu, i kraft af sit evigt-populære Triple Black-design, meget efterspurgt, og eftersom den bliver udgivet i begrænset antal, regner vi ikke med at den er ude længe.

Hvis du vil have fat i et par, skal du sidde klar, når den udkommer d. 26. maj hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.