Releases

Release Dato: 14. december 2019
Pris: 1.650 DKK
Produktkode: 378037-061

Én af de mest populære basketball-sneakers nogensinde gør snart endnu et comeback. Michael Jordans 11. signatursneaker hos Nike, Air Jordan 11 vender nemlig tilbage i sin originale ”Bred” colorway.

Air Jordan 11 blev oprindeligt udgivet i 1996, hvor den på fødderne af Jordan hjalp legenden med at vinde endnu et mesterskabt samt titlen som NBA Finals MVP (most valuable player). Siden er den gået hen og blevet et ikon inden for sneakers og manges foretrukne model fra Air Jordan-linjen.

Air Jordan 11 er gennem året udkommet i mange eftertragtede colorways, men sammen med andre originale udgaver så som ”Concord” og ”Space Jam”, er ”Bred” forblevet en uerstattelig klassiker. Den kombinerer sort overdel med sort patenteret læder, en hvid sål og en rød ydersål. Derudover er den udstyret med vigtige detaljer såsom 23-branding på hælen og Jumpman-logo på pløsen.

Nike Air Jordan 11 ”Bred” vender tilbage den 14. december, men kun i begrænset antal. Hvis du har et par på ønskesedlen, anbefaler vi, at du tilmelder dig raffles og sidder klar på releasedagen.

Find direkte links til forhandlere, inkl. raffles, nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere aktuelle sneaker-nyheder – herunder den nye Air Jordan 4 ”What The”.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.