Releases

Release Dato: 14. marts 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CK6637-104

Air Jordan 1 var én af de mest efterspurgte modeller i 2019, og modellen ser ud til at fortsætte sin dominans i det nye år. En lang række interessante udgaver er allerede blevet teaset, og én af de første er den nye Air Jordan 1 “Racer Blue” med Zoom-teknologi i sålen, der udkommer d. 31. januar.

Skoen har et simpelt design bestående af grå og hvid med blå kontrast på ydersålen og i foringen. Derudover er den tilført en moderne detalje i form af gennemsigtigt materiale ved kraven. Slutteligt er skoen udstyret med et Zoom-mærke over Swoosh-logoet for at fremhæve den optimerede sål.

Air Jordan 1 Zoom “Racer Blue” udkommer som nævnt den 14. marts, men kun i begrænset antal. Som de fleste andre Air Jordan 1-releases, forventer vi, at den rygter hurtigt, så vi anbefaler, at du sidder klar. Find alle forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder i januar.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.