Releases

Release Dato: 20. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CK6637-002
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Med et udgangspunkt i Jordan-brandets kampagne, FEARLESS ONES, der så dagens lys i efteråret 2019, har Air Jordan 1 Zoom allerede været sin del igennem. Tilbage i marts blev vi f.eks. introduceret til den populære ’Racer Blue’ colorway, og nu har det næste skud på stammen, Nike Air Jordan 1 Zoom Zen Green, fået en officiel release dato.

I modsætning til den tidligere ’Racer Blue’ colorway, så er den nye ’Zen Green’ lidt mere speciel, hvilket dog på ingen måde skal forstås negativt. Skoens overdel er lavet i en kombination af grøn suede og sort læder, hvor den grønne suede er brugt på skoens tå og sidepaneler, og den sorte læder er brugt på skoens toe guard, eyestays, flaps og hælpanel. Dertil er skoens lining og indersål lavet i en lysere grøn, der står i skarp kontrast til skoens sorte tunge og snørebånd. Som en ekstra detalje, så er swoosh-logoet lavet i refleks, og på skoens ydersider er placeret to små lysegrønne tråde, der forestiller at holde skoen sammen.

Ligesom det er blev en af kendetegnene ved ’Racer Blue’-modellen, så er der også her anvendt en icy blue, transparent ydersål, hvor man herunder kan ane den lysegrønne farve og en masse N’er. Dertil som navnet antyder, så har man her anvendt Nikes Zoom-teknologi, der er med til at give skoen en uhyre god komfort under både sport og hverdagsbrug.

Den nye Nike Air Jordan 1 Zoom Zen Green udkommer den 20. juni på Nikes egen hjemmeside, samt hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse mere om skoen eller andre komme releases ved at klikke dig ind på vores opdaterede Release Kalender, eller du kan følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi deler de seneste rygter, nyheder og meget andet med dig.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.