Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Én af årets bedste Air Jordan 1’s nærmer sig et release, og du kan se de officielle billeder her.

Selvom vi blot er halvvejs igennem februar, har det allerede været et stærkt år for Air Jordan 1, der blandt er udkommet i to super eftertragtede udgaver, Air Jordan 1 High 85 “Neutral Grey” og Trophy Room x Air Jordan 1, der begge var begrænsede til få tusinde eksemplarer. Heldigvis er der også mere tilgængelige udgaver af Michael Jordans oprindelige signatur-silhuet fra 1985 på vej, og én af de mest ventede er denne Air Jordan 1 “University Blue”.

Hyldest til MJ’s fortid

Skoen er en hyldest til Michael Jordans tid hos University of North Carolina, hvis basketball-hold, UNC Tar Heels, spiller i lyseblå og hvide farver, og overdelen kombinerer således de to farver i en simpel og klassisk colorblocking og sidder på en hvid sål. Det gængse, traditionelle lædermateriale er imidlertid skiftet ud med en tiltalende kombination af ruskind og ‘tumbled’ læder, der giver skoen et lidt mere luksuriøst præg. 

Populær colorway

Det er langt fra første gang, Jordan udgiver en UNC-inspireret Air Jordan 1. Faktisk var Air Jordan 1 “UNC” en del af det originale line up fra 1985, og siden er den udkommet i forskellige nye variationer. Colorwayen fik dog fornyet opmærksomhed og efterspørgsel efter Virgil Abloh udgav en særlig Off-White x Air Jordan 1 “UNC” som en del af sit “The Ten”-samarbejde med Nike, og han kan til dels tage æren for, at den nye Air Jordan 1 “University Blue” er ét af de mest ventede Jordan-releases her i første halvår af 2021. 

Udkommer snart

Skoen forventes at udkomme den 6. marts, og selvom den bliver mere tilgængelig end førnævnte Trophy Rooms og “Neutral Greys”, bliver den ikke nem at få fat i. Hold øje med vores Release Kalender, hvor vi sørger for at samle nyeste info og direkte links til skoens forhandlere. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.