Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de detaljerede billeder af én af efterårets største nyheder fra Jordan Brand.

Når efteråret om lidt banker på døren, og vi begynder at gå mørkere tider i møde, kan du trøste dig med, at Jordan Brand har en stærk ny udgave af Air Jordan 1 Retro High på vej. Den nye “Tokyo” version, der er inspireret af den japanske hovedstads farverige neonlys, melder sin ankomst den 5. september, men du kan allerede nu tjekke de detaljerede billeder her.

Farver fra hele regnbuen

Air Jordan 1 High “Tokyo” adskiller sig fra majoriteten af den sidste tids Air Jordan 1-releases ved at have en multifarvet overdel, der kombinerer farver fra hele regnbuen. Mens den forreste del af skoen er prydet af blålige nuancer, og de bagerste paneler er kombinerer brun og sort, giver foret samt pløsen kontrast med mere varme toner i rød og orange. Designet er rundet af med en sål i en støvet neongrøn og en ydersål i sort. 

Alt i alt har Air Jordan 1 High “Tokyo” et larmende, men vellykket udtryk, der både fortæller en historie og er tro mod Air Jordan 1’s originale design.

Release til september

Med mindre der sker forsinkelser – hvilket er set før – udkommer Air Jordan 1 Retro High “Toyko” hos Nike og andre forhandlere den 5. september. Vi sørger for at holde Release Kalenderen opdateret med nyeste info, lige så snart datoen bekræftes af Nike. Læs i mellemtiden vores interview med det danske sneakerhead, Buster Hede, hvor han udpeger sine 6 favoritter fra sin vilde samling.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.