Releases

Release Dato: 11. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CD0461-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike og Jordan har aldrig været bange for det specielle, hvor der enten brugt mange farver eller vilde mønstre, bare se samarbejdet med J Balvin! Legen med designprocessen har ofte omhandlet den ikoniske Nike Air Jordan 1, og nu har Jordan-brandet igen været i deres kreative hjørne og skabt den ny Nike Air Jordan 1 High ’Tie Dye’.

Med noget af et hippie-twist, er den nye colorway noget for sig selv. Langs skoens toe guard, snørebånd, flaps og heel guard er der nemlig lavet tie dye paneler i farvekombination af blå og aurora grøn. Med neutrale hvide læderpanel som lærred på skoens sider, og sort læder på skoens tå, swoosh og ankelpanelet, bliver de blå og grønne tie dye-paneler mere iøjnefaldende, da de skaber en tydelig kontrast til resten af skoen.

Selvom den nye tie dye-colorway er meget speciel, så fortsætter den en ny trend, der i den senere tid er opstået i Jordans designafdeling. Mest af alt, så minder den om Nike Air Jordan 1 ’Game Royal’, med et hippie-agtigt agtigt twist, der på mange måder fungerer rigtig godt, og giver modellen, der ofte har været præget af tunge og mørke farver, et friskt pust.

Nike Air Jordan 1 High ’Tie Dye’ udkommer den 11. juni på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Som det ofte er tilfældet med de mere unikke colorways af Nike Air Jordan 1 High, så forventes det at efterspørgslen er stor. Du kan øge dine chancer for, at få fat i skoen, ved løbende at holde dig opdateret med ændringer på vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, for løbende opdateringer med alt hvad der rører sig i sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til Afew Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

END.
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.