Releases

Release Dato: 14. december 2018
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: 555088-602

Spiderman møder Air Jordan 1! Få alle detaljer om den nye eksklusive ”Into the Spider Verse”-udgave af den klassiske basketball-model, der udkommer d. 14. december

Om få dage har Marvel premiere på en helt ny Spider-man-animationsfilm ved navn ”Spider-Man: Into the Spider Verse”. Filmen er baseret på Marvels ”anden” Spiderman, teenageren Miles Morales, som blev skabt i 2011 med inspiration fra Barack Obama og Donald Glover, og som er arvtageren efter Peter Parker. Morales foretrukne sko i filmen er et par af de originale Air Jordan 1 ”Chicago”, og dette er blevet anledningen til et nyt, eksklusivt samarbejde mellem Nike og ”Into the Spider Verse”.

Sammen har de skabt en ny udgave af Air Jordan 1 Retro High OG med inspiration fra både den originale ”Chicago” version fra 1985 og selvfølgelig Spidermans ikoniske dragt.

Skoen har de klassiske design -elementer, du kender fra den 33-årige klassiker men med nye Spiderman-referencer og –detaljer. De røde læderelementer er eksempelvis klædt i en net-lignende struktur af cirkler, mens pløsen er udstyret med et rødt og blåt Nike Air-logo, der hurtigt sender tankerne over på Edderkoppemanden. Slutteligt har Air Jordan 1 fået en frisk, isblå ydersål i det gennemsigtige materiale, som også er at finde på den højaktuelle Air Jordan 11 ”Concord”.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG ”Into the Spider Verse” udkommer d. 14. December hos Nike og udvalgte forhandlere, men kun i begrænset antal. Vil du være lige så fly som Miles Morales, så får du kun denne chance.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 09:00

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.