Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Endnu en Air Jordan 1 ser ud til at udkomme i år, og denne gang er det en opdateret version af den originale Air Jordan 1 “Shadow”. 

2021 ser ud til at blive endnu et stort år for Michael Jordans første officielle signatur-sneaker, Air Jordan 1. Efter at være udkommet i vellykkede GR-colorways og opsigtsvækkende samarbejder med eksempelvis Dior og J Balvin sidste år, fortsætter modellen sit momentum i det nye år med en række nye udgaver – allerede nu er den eksempelvis udkommet i en udsolgt “Volt/Gold” version, og en genial “University Blue” version er planlagt til at udkomme senere på året. Som om det ikke var nok, er det nu kommet frem, at Air Jordan 1 også udkommer i en “Shadow 2.0” version til foråret.

Inspireret af originalen

Air Jordan 1 “Shadow 2.0”, som du kan se på disse billeder af @hanzuyin, er selvfølgelig inspireret af den originale “Shadow” colorway, der kombinerer en sort og grå overdel i klassisk color-blocking med en hvid sål. “Shadow 2.0” udgaven har imidlertid en opdateret colorblocking, der stadig har gråt Swoosh-logo på sort baggrund, men hvor toebox’en nu er grå, mens mudguard’en er sort. Dertil er “Shadow 2.0” klædt i ruskind på de grå paneler og sort nylon på siden frem for en komplet læderoverdel. Det overordnede udtryk er således meget magen til den originale “Shadow”, men flere detaljer er altså nye.

Release-info

Der er endnu ikke en officiel release-dato for den nye Air Jordan 1 “Shadow 2.0”, men de skulle efter sigende udkomme d. 15. maj. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook, så sørger vi for, at du aldrig misser et release. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.