Releases

Release Dato: 6. august 2020
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CD0461-601
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

2020 har for alvor været året hvor sneakers til kvinder, har gjort sit indtog. Mest bemærkelsesværdigt har uden tvivl været Virgil Ablohs Nike Air Jordan 4, der for nyligt tog markedet med storm, og blev revet af alle hylder. Nu fortsætter Jordan-brandet trenden med den længeventede Nike WMNS Air Jordan 1 High Satin Red.

Den nye colorway til kvinder er et alternativt twist på den populære Satin Black Toe Colorway, der udkom i 2019. På skoens overdel er lavet i en kombination af satin, læder og imiteret slangeskind, der giver skoen et helt unikt udseende. Dertil er er der på skoen brugt en tidløs rød, sort og hvid. Den røde farve er brugt på skoens toe guard, eyestays, tunge og ankel, den hvide farve er brugt på skoens tå og baggrund, og den sorte farve er brugt på det imiterede slangeskind, der findes på skoens heel guard, flaps og swoosh-logo. Som en fortsættelse på skoens flotte farvekombination, er skoens snørebånd og ydersål også sorte, og midtersålen er farvet hvid.

Selvom Jordan-brandet i senere tid har været kendt for, at forsøge sig med mere modige colorways, er den nye ’Satin Red’ et godt eksempel på, at simple og kreativt design kan give et ligeså flot resultat. Det imiterede slangeskind giver dertil skoen et helt unikt feminint look, og skoen er med til at skrive et nyt og flot kapitel, i rækken af Jordan 1’ere  specifikt til kvinder.

Nike WMNS Air Jordan 1 High Satin Red udkommer den 6. august hos Nike SNEAKRS. Som det ofte er gældende for releases af Jordan 1, så forventes det at skoen vil blive udsolgt meget hurtigt. Hvis du vil øge dine chancer mest muligt, kan du holde dig opdateret med dette release i vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her holder vi dig dagligt opdateret med ændringer, nyheder og meget andet interessant fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

OFFSPRING
Tidspunkt: 09:00

Gå til Offspring

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.