Nike / Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. marts 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-160

Ny måned, ny Air Jordan 1. Michael Jordans første signatur-sko med Nike havde et fremragende år 2018, og alt tyder på, at 2019 bliver lige så stort. Efter at have ramt hylderne i Defiant Couture, Hyper Crimson og Turbo Green er Air Jordan 1 nu parat i en ”Phantom White” version.

Skoen er holdt i hvidt læder med røde syninger, rød foring og andre røde detaljer, der giver god kontrast. Sammen med det let ’rynkede’ læder bidrager det desuden til et vintage-præg.

Air Jordan 1 har altid været en enormt populær og eftertragtet sneaker, men de seneste par sæsoner har det taget endnu mere fart, og næsten samtlige, nye versioner af den er blevet revet af hylderne.

Derfor skal du sidde klar, hvis du vil sikre dig et par, når Nike Air Jordan 1 ”Phantom White” udkommer den 16. marts. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.