Releases

Release Dato: 31. august 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: 555088-140

Den nyeste tilføjelse til Air Jordan 1-familien er på vej, og igen har Jordan Brand valgt at hylde Michael Jordans fortid hos University of North Carolina med en eksklusiv ”UNC” colorway.

Den blå ”UNC”-farve har allerede fundet vej til den ikoniske silhuet to gange i år – først på en ”UNC Patent Leather” version eksklusivt til kvinder og senest på en Low-udgave skabt i samarbejde med Eric Koston og Nike SB.

Denne gang har Jordan Brand opdateret den originale Air Jordan 1 UNC med en mørkere ”Obsidian”-blå, der pryder panelerne forrest på skoen og Swoosh-logoerne på siderne, mens den lyseblå stadig er at finde bagerst på skoen som kontrast. Kombinationen af lyseblå, mørkeblå og de cremehvide paneler, der har erstattet den helt hvide farve fra den originale ”UNC” colorway, sikrer et tiltalende og friskt udtryk, der samtidig er tro mod originalt Air Jordan-design.

At den også er udarbejdet i læder af super høj kvalitet gør, at vi godt tør placere den som én af årets aller bedste Air Jordan 1-udgivelser, og den kommer med garanti til at sælge ud med det samme.

Air Jordan 1 Retro High ”UNC” udkommer hos udvalgte Jordan-forhandlere den 31. august. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Nike- og Jordan-nyheder. Husk desuden at følge os på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.