Nike
Skrevet af: Joakim Løper// Instagram
Billeder: Sneakertigger

Retro releases af Jordan 1’ere er uden tvivl dem, vi oftest ser frem til, hver gang brandet offentliggør deres line-up for de kommende sæsoner. Én af de colorways der i år skiller sig ud fra resten er den gule og sorte Air Jordan 1 Retro High ”Pollen”. Vi giver dig her et unikt sneak peek på den flotte colorway.

Air Jordan 1’eren er for mange den ultimative sneaker, og der er da også en grund til, at den altid bliver udsolgt, når en ny colorway releaser. Sjældent laves der markante ændringer på skoens udseende, hvilket må ses som en cadeau til den legendariske designer, Peter Moore, der umiddelbart har formået at designe den ”perfekte” sko. I forbindelse med deres sommer line-up, giver Nike nu skoen en klassisk make-over og farver skoen i henholdsvis gul og sort, hvilket er en colorway mange sneaker- connaisseurs forbinder med en anden og utroligt sjælden sneaker.

Wu-Tang – Fra Dunk til Jordan

Den sjældne sneaker er selvfølgelig Wu-Tangs gule og sorte Dunk High, der udkom i et meget begrænset antal i 1999. Det er dog på ingen måde bekræftet, at skoen skal figurere som en anerkendelse af den ikoniske Dunk-colorway, men lighederne er næsten ikke til at overse. Udover farverne, så matcher navnet også meget godt med Wu-Tang Clans eget kaldenavn ”Killer Bees, hvorfor ”Pollen” på mange måder giver rigtig god mening. En sidste, og måske meget søgt, detalje, der leder tankerne hen på den ikoniske Wu-Tang sneaker, er den forventede release dato, der er sat én dag før GZAs fødselsdag, en af de oprindelige medlemmer af Wu-Tang Clan. Om det betyder noget, vil tiden vise, men uanset hvad der er sandt, så ser vi frem til at skoen releaser.

Design

Som det er blevet nævnt en del gange, så ser det ud til, at skoen har draget inspiration fra den gule og sorte Wu-tang Dunk High fra 1999. I samme stil har man også valgt at give den nye Air Jordan 1 sorte baggrundspaneler, her lavet i Nikes klassiske, krøllede læder, som fremhæver den kraftige gulfarvede læder, der findes på resten af skoens overdel. Yderligere er skoen udstyret med gule snørebånd, tungelogo og ydersål, der skilles fra overdelen via en hvid midtersål.

Ukendt release dato

Det er endnu usikkert hvordan den nye Nike Air Jordan 1 Retro High ”Pollen” udkommer, men den forventede dato er den 21. august. Da vi allerede nu kan sidde og gruble over historien og inspiration bag det forestående release, forventer vi selvfølgelig også at efterspørgslen bliver stor. Du kan derfor løbende holde dig opdateret med alle forhandlere og direkte raffle-links i vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig og giver dig alle de seneste nyheder og rygter.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.