Releases

Release Dato: 9. maj 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-041
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Vi går et stort år i møde for Nike Air Jordan 1, med mange eksklusive release, releases af OG-colorways og meget andet. Vi har dertil også set nye farvekombinationer forsøgt på den populære model, og nu er vi så blevet forkælet med ny og samtidig klassisk og stilet colorway, nemlig ’Game Royal’.

Nike Air Jordan 1 High OG ’Game Royal’ er en nyfortolkning af den populære Nike Air Jordan 1 ’Royal’. Den nye colorway er ikke længere domineret af den sorte læder, men derimod er der blevet tilføjet et hvidt midterpanel og et hvid Air Jordan-logo på skoen flap, der står i skarp kontrast til de sorte og ’royal blue’ farver på skoen. Ja faktisk er den blå farve ikke længere en markant faktor på skoen, og den forekommer kun på skoens ydersål, tåpanel og oppe langs skoens ankel. Dette betyder dog ikke at man overser den, da de hvide farver nu er med til at fremhæve den. Den sorte farve på skoen er brugt på skoens toe og heel guard, flaps, swoosh-logoerne, langs skoens snørebånd, på skoens tung og lining.

Selvom den ser en smule bekendt ud, så er ’Game Royal’ en helt ny colorway, der er designet i forbindelse med Jordan-brandet forårskollektion for 2020. Med en masse OG-vibes og læder i høj kvalitet, er den nye colorway et must for alle der han hang til den klassiske Air Jordan 1.

Nike Air Jordan 1 High OG ’Game Royal’ udkommer den 9. maj på Nikes egen hjemmeside, samt hos en række udvalgte forhandlere. Som det er gældende for de fleste OG-version af Air Jordan 1, så er efterspørgslen stor, og det forventes derfor at skoen vil blive udsolgt inden for kort tid. Hvis du vil øge dine chancer, så kan du holde dig opdateret med vores Release Kalender, eller følge Sneakerworld på både Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret med alle ændringer, nyheder og meget andet.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.