Releases

Release Dato: 18. april 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: 555088-500
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nike og Jordan har sammen designet en lang række modeller, og der kommer hele tiden flere nye til den evigt voksende serie. En ting man kan have svært ved at modargumentere, er at den klassiske Nike Air Jordan 1 er blandt de mest populære modeller. Efter releases i forskellige colorways af den populære model i år, kan vi nu se frem til endnu en colorway.

Nike Air Jordan 1 High OG ”Court Purple” udkommer i en tre-farvet overdel, lavet i læder. Skoens farver er domineret af en mørklilla farve, som ses på skoens toe guard, panelet langs skoens snørebånd, på skoens flaps og på skoens heel guard.
For at skabe en klar kontrast og fremhæve skoens mørklilla farve er skoens midterpanel, tå, ydersål og tunge farvet hvide. Dertil er skoens lining, snørebånd, swoosh, Jordan-logo og indersål farvet sorte, hvilket komplimenterer den mørklilla farve på skoen.

Skoen klassiske mørklilla colorway må siges at være utrolig flot som altid, og efterlever uden tvivl tidligere releases i samme og andre farver. Som sædvanligt er må det selvfølgelig også konkluderes at Nikes Air Jordan 1 OG-model kan bære et hav af forskellige farver, uden at se helt dum ud.

Den nye Nike Air Jordan 1 High ”Court Purple” udkommer den 18. april på Nikes egen hjemmeside, samt hos enkelte andre forhandlere. Hvis du vil vide mere om andre releases fra Jordan eller andre brands, så tjek vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på både Instagram og Facebook, hvor du kan følge med i alle de nyeste rygter, tilbud og andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.