Releases

Release Dato: 25. maj 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CD6578-006

Basketball møder skateboarding i det nye in-house samarbejde mellem Nike SB og Jordan Brand.

De to grene under Nike har skabt to udgaver af Air Jordan 1, hvoraf den ene er denne ”NYC to Paris”. Modellen har på overfladen et simpelt design, der kombinerer grå nuancer med hvid og sort som en reference til New York Citys betonjungle.

Under overfladen gemmer skoen imidlertid på en hemmelighed i form af en Paris-inspireret colorway, der eksponeres når malingen slides af. Her er den grå farve skiftet ud med en rosa-farve der imiterer den franske hovedstads bygninger, mens det sorte Swoosh er skiftet ud med et pink et af slagsen.

Nike SB x Air Jordan 1 ”NYC to Paris” udkommer sammen med en lignende ”Bulls/Lakers” udgave, som du kan læse mere om her på siden. De bliver begge lanceret den 25. maj, men kun i begrænset antal, så du skal være hurtig, hvis du vil have fat i et par.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.