Releases

Release Dato: 15. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: 861428-106

The Week of The Ones er over os, og den næste Air Jordan 1, som du kan få fingrene i, er den demonstrative Air Jordan 1 ”Not For Resale”.

Michael Jordans første signatursneaker, Air Jordan 1, har altid været en af de mest ikoniske og populære sneakers på markedet, og selvom det ofte frister nogle at sælge silhuetten videre med fortjeneste, så sætter Air Jordan aktivt ind imod resellers med det nye par. ”Not For Resale” står skrevet nede på den tidløse Air-sål, mens ”Wear Me” står skrevet på tungen, ”No Photos” fremgår på hælen og slutteligt har Nike skrevet ”Please Crease” på den hvide toe box. Den unikke udgave udkommer i et meget begrænset antal, så husk at sidde klar, hvis du vi have et par.

Nike Air Jordan 1 “Not For Resale“ releaser d. 7. november, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

[UPDATE]: Nike Air Jordan 1 “Not For Resale“ får et bredere release den 15. december.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.