Releases

Release Dato: 22. februar 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CV3044-100

For får år siden var det de færreste sneakerheads, der havde meget tilovers for Air Jordan 1 Mid – den ofte oversete lillebror til den originale Air Jordan 1 High. Det har Nike og Jordan Brand imidlertid formået at lave om på – blandt andet med en række nye, tiltalende colorways og eksklusive samarbejder med navne som CLOT og Sneakersnstuff, der har kastet et nyt lys på Mid-silhuetten. 

Air Jordan 1 Mid ser ud til at fortsætte sit momentum ind i 2020 med en håndfuld nye, interessante udgaver. Vi har allerede set den elegante “White/Volt” version, og den sporty “Pine Green” version, og nu har Jordan Brand desuden løftet sløret for denne dekadente “Milan” colorway.

Air Jordan 1 Mid Milan har et super eksklusivt udtryk bestående af en hvid, beige og cremefarvet overdel i forskellige materialer, der matches af en frisk, hvid overdel samt en gum-farvet ydersål. Den stilrene farvesammensætning er en reference til Milanos gamle smukke bygninger og er samtidig inspireret af byens tradition og tilknytning til mode. 

Skoen lander hos udvalgte forhandlere den 22. februar, men kun i begrænset antal. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra Nike og Jordan Brand.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til AFEW Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.