Upcoming

Release Dato: 14. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DA4666-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Mid-modellerne af Nike Air Jordan 1 har i lang tid været den mindst populære version, af den ikoniske sneaker. Dette har Nike dog gjort sit for at ændre i 2020, hvor en lang række releases har gjort modellen mere populær end tidligere. Efter en lang række af Air Jordan 1 x Union Los Angeles-inspirerede releases og releases af standard colorways, forsøger Nike sig nu med en mere eksklusivt udseende sko, nemlig den nye Nike Air Jordan 1 Mid Light Blue.

I modsætning til mange andre Jordan 1’ere, har Nike her brugt suede, som det primære materiale på skoens overdel. Der er her brugt lyseblå suede på skoens tå, eyestays, flaps og heel guard. Dog har Nike ikke helt undgået at bruge glat læder. Skoens toe guard og midterpanel er nemlig lavet i beige læder, og skoens swoosh-logo er lavet i lyseblåt læder. Skoens tunge er lavet i beige tekstil og anklen er lavet fløjlslignende materiale, også farvet beige. For at fuldende skoens design, er skoens midtersål farvet lyseblå og ydersålen, beige.

Den lyseblå og beige colorway er uden tvivl blandt de flotteste colorways vi har set i år. Selvom farvekombinationen er meget nede på jorden, og der ikke er gjort brug af de vilde detaljer, som Jordan-brandet ellers ofte gør brug af, har skoen et stilet og elegant design, der er oppe på niveau med Jordan 1 Mid Milan, der var en hyldest til modeugen i Milano.

Den nye Nike Air Jordan 1 Mid Light Blue udkommer den 14. august hos en række udvalgte forhandlere. Du kan løbende holde dig opdateret med dette release, eller andre releases der vækker din interesse, ved at klikke dig ind på vores altid opdaterede Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig, og holder dig opdateret med de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.