Releases

Release Dato: 30. november 2019
Pris: 1.050 DKK
Produktkode: CU2803-200

Jordan Brand er gået sammen med det franske mærke Maison Chateau Rouge, som holder til i Paris, for at skabe en ny udgave af den tidsløse Air Jordan 1. Maison Chateau Rouge x Air Jordan 1 Mid Fearless er navnet på den nye sneaker, og den er designet af Youssouf Fofana, hvis afrikanske rødder kan spottes i den farverige silhuet. 

Skoen er udstyret med babyblå paneler langs snyde, hæl og skaft, mens der i den nederste ende af snørelukningen er rødbrune nuancer, som også går igen i det traditionelle Swoosh-logo. I de blå og brunlige farver er tilføjet udvalgte, snørklede mønstre, som præger skoens design og viser designerens afrikanske rødder. Pløsen er holdt i en klar hvid farve, hvor et gult Jordan-logo nær toppen står i kontrast til de håndsyede røde syninger øverst på pløsen.

Den gule farve går igen på læderet langs snørelukningen, mens resten af overdelen er holdt i forskellige sandfarvede nuancer. Mellemsålen kommer i en neutral hvid farve, mens den gule farve fra overdelen også er at finde på ydersålen. 

Maison Chateau Rouge x Air Jordan 1 Mid Fearless udkommer den 30. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.