Releases
Air Jordan 1 High Grøn Sort Rød

Release Dato: 15. oktober 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DB4612-300
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et brand der oftes associeres med sneakers udelukkende til det kvindelige segment er Nike og deres Jordan-brand. Allerede i år har vi set Virgil Ablohs Air Jordan 4, High Satin og UNC to Chicago, og nu følger brandet op med endnu en farvestrålende model, der har fået navnet Nike WMNS Air Jordan 1 High Lucky Green.

Det sidste års tid har Nike brugt Lucky Green på en række sko, hvor det seneste skud på stammen var en Air Jordan 13, der udkom i slutningen af september i år. Derfor undrer det heller ikke mange, at farven endelig bliver brugt på en af de mest ikoniske sko nogensinde, nemlig denne flotte Air Jordan 1. Ligesom 13’eren, så er skoens overdel lavet i en kombination af lucky green, sort og hvid. Den hvide farve bruges på skoens baggrund, her lavet i læder, hvilket er med til at fremhæve den sorte og grønne farve. Den sorte farve har man brugt på skoens lining, swoosh, snørebånd og tunge. Den grønne farve er derimod mere fremtrædende, da den bliver brugt på resten af skoens overdel, altså skoens toe guard, eyestays, flaps og heel guard.

Selvom den grønne farver dominerer skoens udseende, er der alligevel nogle enkelte detaljer der skiller sig ud. Den første detalje er valget af farven på skoens ankellogo, der her er rødt, hvor den kombineres med den grønne læder. Som en opfølgning herpå, så er tungelogoet også lavet i samme røde farve. Dertil har skoens også to røde striber der forbinder skoens heel guard og flaps. En sidste på skoen, er dens unikke indersål, der mest af alt minder om et kurveflettet gulvmønster.

Den nye Nike WMNS Air Jordan 1 High Lucky Green udkommer den 15. oktober på Nike SNKRS og hos en række udvalgte forhandlere. Ved at klikke dig over på vores Release Kalender, kan du holde dig opdateret om dette release og læse mere om andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste rygter, bedste tilbud og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Raffle

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.